LES48H està impulsat per Replantem, una Associació integrada per empreses, emprenedors i entusiastes que junts volem crear una comunitat de referència en projectes verds i d’agricultura urbana a Barcelona

Estem agermanats amb LES48H d’agricultura urbaine de París que en són els promotors des de fa anys junt amb altres ciutats de França.


HUERTOS IN THE SKY
Adela Martínez – adela@huertosinthesky.com 

Transformant els terrats de Barcelona en horts urbans socials i econòmicament sostenibles per a connectar amb la naturalesa,  inspirar comunitats i generar ocupació. 

@huertosinthesky


GREEN IN BLUE
Loïc Le Goueff – loic@greeninblue.es  

Empresa dedicada al desenvolupament i la implementació de sistemes de cultiu aquapònics per a promoure una agricultura urbana sana, sostenible i eficient. 

@greeninbluebcn


TECTUM GARDEN
Joan Rieradevall Pons – Joan.Rieradevall@uab.cat 

Promou l’agricultura en ciutats per fer-les més verdes i sostenibles. Assessor científic del grup de recerca Sostenible del ICTA UAB  promotor de spin off agricultura urbana TECTUM GARDEN. 

@tectum_garden


ABONOKM0
Diego Waehner • Miki Royan – hola0@abonokm0.com 

AbonoKm0 aborda la problemàtica de les restes orgàniques creant un teixit digestiu urbà que transforma els orgànics en abonament fèrtil, 100% ecològic i local. 

@abonokm0


LUCIE GARCÍA
luciegarcia@gmail.com  

Apassionada de l’ecologia, horts urbans i alimentació amb focus en temes de proveïment local i de resiliència alimentaria


MONTSE BONANY
monbonany@yahoo.es  

Entusiasta del verd. Dissenyadora gràfica de formació, actualment plantant llavors en el món verd. Vull creure que una ciutat més verda, amable i sostenible, és possible. Tots serem més feliços i la nostra salut ens ho agrairà!


CONNECTHORT
Diego Arnold • Miki Royan – connecthort@gmail.com 

Un hort urbà cultural on s’ofereix treva a la ciutat i es prioritza la biodiversitat, la permacultura i la trobada de sabers 

@connecthort


INSTAGREEN
Remko Dirkmaat • Sònia Espigares • Anneke Stolk – anneke@instagreen.eu 

L’hort urbà sostenible de Barcelona en el que conreem brots, desenvolupem sistemes de cultiu i ensenyem com conrear brots a  emprenedors urbans per tot el món. 

@instagreen.microgreen.farming


MATAALTA STUDIO
Sergio Carratala – sergio@mataaltastudio.com 

El nostre objectiu és naturalitzar les ciutats reintroduint espais vius sobre els construïts. El nostre treball es caracteritza per una forta  sensibilitat mediambiental i social, Projectem espais integrant biofília, paisatgisme, arquitectura, urbanisme i enginyeria amb  solucions basades en la naturalesa. 

@mataaltastudio


VERDOPOLIS
Alba Núñez – hola@verdopolis.com 

Tallers, productes i divulgació per a convertir les nostres ciutats en llocs més verds.

@verdopolis


EIXVERD
Lidia Calvo – lidia@eixverd.cat 

Empresa social que promou la sostenibilitat dels nuclis urbans amb projectes d’adaptació i mitigació al canvi climàtic com com el  disseny i execució de cobertes verdes i murs verd en edificis residencials, privats o públic.

@eixverd


LANDSCAPE ARCHITECT
Sigrid Ehrmann – sigrid.ehrmann@me.com 

Arquitecta paisatgista i consultora, autora i traductora especialitzada en l’àmbit d’arquitectura, urbanisme i medi ambient.

@lapinyabcn


ORGANIC BASKET BARCELONA
Marina Figueroa – hola@marinafigueroa.com 

Club de consum orgànic. Cistella setmanal de vegetals amb els millors vegetals frescos eco certificats. 

@organicbasketbarcelona


URBAN FARMER
@TheFarmerOnTheRoof
Robert L. Strauss – robertlstrauss@gmail.com 

Projecte privat en un terrat escalonat de diverses altures en una casa particular a Gràcia, amb més de 30 m2. 

@TheFarmerOnTheRoof


ECO HUERTOS URBANOS
Diego Arnold – Sebastian Barreto  diego@ecohuertosurbanos.com 

Plataforma per a transformar els balcons i terrasses de les ciutats en verds i comestibles. Enfocats en la formació i facilitant tot el  necessari per a convertir el teu espai en un hort urbà.

@eco_huertos_urbanos


TERRATIKA
Mari Pau Fernández Pombo – info@terratika.org 

Entitat que acompanya la renovació d’espais construïts i la implementa per a agrupacions innovadores i institucions del govern. 

@terratika_bcn


BALCONNECT
Adel Sarvary – asarvary@gmail.com  

Balconnect és un projecte on construim una xarxa de propietaris de plantes exteriors, per a millorar la ecoliteracia urbana i la biodiversitat.

@balconnect


GROOTS
Joaquim Bas – joaquim@groots.eco 

Solucions d’agricultura vertical per a un futur sostenible revolucionant la manera en la qual conreem, transportem i consumim els  nostres aliments.

@groots.eco


APOCAPOC BCN
/ NEST City Lab
Valerie Aubert Pietri 
hola@apocapocbcn.com 

La nostra missió a Apocapoc BCN és imaginar, crear i oferir espais sostenibles que inspirin als seus membres a viure una vida més  sostenible i satisfactòria. 

@apocapocbcn


ALELLAGREENTECH
Martin Picard – mpwicard@gmail.com 

Showroom interactiu de productes verds de caràcter innovador, suport de startups verds i centre d’innovació de sensors intel·ligents i  automatització per a jardins i agricultura.

@alellagreentech


HUERTOCITY
Stuart Franklin- info@huertocity.com 

Equip de jardiners i horticultors anglesos i espanyols que es dediquen a entapissar Barcelona i els seus voltants amb un mantell verd.  Tenim una àmplia experiència en projectes d’horts urbans, jardineria i jardins verticals.

@huertocity


EKONOKE
Inés Sagrario- info@ekonoke.com 

Conreu proper d’hortalisses felices que et fem arribar vives. En el nostre grow-room, en vertical, sense terra. Mini hortes d’enciams feliços i microgreens 100% sostenibles. 

@ekonoke_


TARPUNA
Josep Maria 

Som una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre formada per un equip de persones compromeses amb la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats i la justícia social.


TREES & CIRCLES
Verónica Lassus 

Sentim que és possible viure una vida de joia, sorpresa, bellesa i amor en comunió els uns amb els altres i amb el món natural que ens envolta.

Contacta amb nosaltres!

hola@les48h.cat
Segueix-nos
caCatalà