LES48H està impulsat en Barcelona per Replantem, una Associació integrada per empreses, emprenedors i entusiastes que junts volem crear una comunitat de referència en projectes verds i d’agricultura urbana a Barcelona.
Estem agermanats amb LES48H d’agricultura urbana de França que en són els promotors des de 2016 junt amb altres ciutats de França.

PREMI BONES IDEES PER CANVIAR EL MON 2021 DE BCN+SOSTENIBLE

Objectiu 10: Resiliència i responsabilitat planetària

SOCIS (inclosos els fundadors)


HUERTOS IN THE SKY
Adela Martínez – adela@huertosinthesky.com 

Transformant els terrats de Barcelona en horts urbans socials i econòmicament sostenibles per a connectar amb la naturalesa,  inspirar comunitats i generar ocupació. 

@huertosinthesky


GREEN IN BLUE
Loïc Le Goueff – loic@greeninblue.es  

Empresa dedicada al desenvolupament i la implementació de sistemes de cultiu aquapònics per a promoure una agricultura urbana sana, sostenible i eficient. 

@greeninbluebcn


TECTUM GARDEN
Joan Rieradevall Pons – Joan.Rieradevall@uab.cat 

Promou l’agricultura en ciutats per fer-les més verdes i sostenibles. Assessor científic del grup de recerca Sostenible del ICTA UAB  promotor de spin off agricultura urbana TECTUM GARDEN. 

@tectum_garden


ABONOKM0
Diego Waehner • Miki Royan – hola0@abonokm0.com 

AbonoKm0 aborda la problemàtica de les restes orgàniques creant un teixit digestiu urbà que transforma els orgànics en abonament fèrtil, 100% ecològic i local. 

@abonokm0


LUCIE GARCÍA
luciegarcia@gmail.com  

Apassionada de l’ecologia, horts urbans i alimentació amb focus en temes de proveïment local i de resiliència alimentaria


MONTSE BONANY
monbonany@yahoo.es  

Entusiasta del verd. Dissenyadora gràfica de formació, actualment plantant llavors en el món verd. Vull creure que una ciutat més verda, amable i sostenible, és possible. Tots serem més feliços i la nostra salut ens ho agrairà!


CONNECTHORT
Diego Arnold • Miki Royan – connecthort@gmail.com 

Un hort urbà cultural on s’ofereix treva a la ciutat i es prioritza la biodiversitat, la permacultura i la trobada de sabers 

@connecthort


INSTAGREEN
Remko Dirkmaat • Sònia Espigares • Anneke Stolk – anneke@instagreen.eu 

L’hort urbà sostenible de Barcelona en el que conreem brots, desenvolupem sistemes de cultiu i ensenyem com conrear brots a  emprenedors urbans per tot el món. 

@instagreen.microgreen.farming


MATAALTA STUDIO
Sergio Carratala – sergio@mataaltastudio.com 

El nostre objectiu és naturalitzar les ciutats reintroduint espais vius sobre els construïts. El nostre treball es caracteritza per una forta  sensibilitat mediambiental i social, Projectem espais integrant biofília, paisatgisme, arquitectura, urbanisme i enginyeria amb  solucions basades en la naturalesa. 

@mataaltastudio


VERDOPOLIS
Alba Núñez – hola@verdopolis.com 

Tallers, productes i divulgació per a convertir les nostres ciutats en llocs més verds.

@verdopolis


EIXVERD
Lidia Calvo – lidia@eixverd.cat 

Empresa social que promou la sostenibilitat dels nuclis urbans amb projectes d’adaptació i mitigació al canvi climàtic com com el  disseny i execució de cobertes verdes i murs verd en edificis residencials, privats o públic.

@eixverd


LANDSCAPE ARCHITECT
Sigrid Ehrmann – sigrid.ehrmann@me.com 

Arquitecta paisatgista i consultora, autora i traductora especialitzada en l’àmbit d’arquitectura, urbanisme i medi ambient.

@lapinyabcn


ORGANIC BASKET BARCELONA
Marina Figueroa – hola@marinafigueroa.com 

Club de consum orgànic. Cistella setmanal de vegetals amb els millors vegetals frescos eco certificats. 

@organicbasketbarcelona


URBAN FARMER
@TheFarmerOnTheRoof
Robert L. Strauss – robertlstrauss@gmail.com 

Projecte privat en un terrat escalonat de diverses altures en una casa particular a Gràcia, amb més de 30 m2. 

@TheFarmerOnTheRoof


ECO HUERTOS URBANOS
Diego Arnold – Sebastian Barreto  diego@ecohuertosurbanos.com 

Plataforma per a transformar els balcons i terrasses de les ciutats en verds i comestibles. Enfocats en la formació i facilitant tot el  necessari per a convertir el teu espai en un hort urbà.

@eco_huertos_urbanos


TERRATIKA
Mari Pau Fernández Pombo – info@terratika.org 

Entitat que acompanya la renovació d’espais construïts i la implementa per a agrupacions innovadores i institucions del govern. 

@terratika_bcn


BALCONNECT
Adel Sarvary – asarvary@gmail.com  

Balconnect és un projecte on construim una xarxa de propietaris de plantes exteriors, per a millorar la ecoliteracia urbana i la biodiversitat.

@balconnect


GROOTS
Joaquim Bas – joaquim@groots.eco 

Solucions d’agricultura vertical per a un futur sostenible revolucionant la manera en la qual conreem, transportem i consumim els  nostres aliments.

@groots.eco


APOCAPOC BCN
/ NEST City Lab
Valerie Aubert Pietri 
hola@apocapocbcn.com 

La nostra missió a Apocapoc BCN és imaginar, crear i oferir espais sostenibles que inspirin als seus membres a viure una vida més  sostenible i satisfactòria. 

@apocapocbcn


ALELLAGREENTECH
Martin Picard – mpwicard@gmail.com 

Showroom interactiu de productes verds de caràcter innovador, suport de startups verds i centre d’innovació de sensors intel·ligents i  automatització per a jardins i agricultura.

@alellagreentech


HUERTOCITY
Stuart Franklin- info@huertocity.com 

Equip de jardiners i horticultors anglesos i espanyols que es dediquen a entapissar Barcelona i els seus voltants amb un mantell verd.  Tenim una àmplia experiència en projectes d’horts urbans, jardineria i jardins verticals.

@huertocity


EKONOKE
Inés Sagrario- info@ekonoke.com 

Conreu proper d’hortalisses felices que et fem arribar vives. En el nostre grow-room, en vertical, sense terra. Mini hortes d’enciams feliços i microgreens 100% sostenibles. 

@ekonoke_


TARPUNA
Josep Maria 

Som una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre formada per un equip de persones compromeses amb la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats i la justícia social.


TREES & CIRCLES
Verónica Lassus 

Sentim que és possible viure una vida de joia, sorpresa, bellesa i amor en comunió els uns amb els altres i amb el món natural que ens envolta.

Contacta amb nosaltres!

hola@les48h.cat
Segueix-nos
en_USEnglish