Descobreix qué amaga l´hort de Sagrada Familia

When

October 28, 2023    
10:30 - 13:00

Bookings

Bookings closed

Where

Hort Urbà Municipal Sagrada Família
Padilla, 201, Barcelona

Event Type

Loading Map....

Nosaltres: Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona –

El programa “Mans al verd” recull i impulsa les iniciatives per implicar la ciutadania, les entitats i les empreses de Barcelona en la promoció i la conservació de la biodiversitat i els espais verds de la ciutat.S’emmarca en el Pla Natura (2021-2030), el nou full de ruta de l’Ajuntament de Barcelona per planificar i gestionar el verd de la ciutat els propers anys. En aquesta planificació, la ciutadania hi té un paper molt actiu.

Experiència: L’activitat consisteix en un joc de pistes per conèixer l’hort i els seus cultius, les fruites i verdures de temporada, les plantes aromàtiques, els elements de biodiversitat de l’hort i un joc de preguntes i respostes sobre la situació de sequera que estem vivint actualment a Catalunya. A l’última part de l’activitat, i un cop superat el joc de pistes i haver resolt tots els misteris, els i les participants es faran el seu propi obsequi per endur-se a casa amb feltre de molts colors!

Aquesta activitat la realitza  Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona i la dinamitza Educambient

Quan: dissabte dia 28 d’octubre de 10.30 a 13 hores
Duració:  l’activitat pot durar entre 30 minuts i més d’una hora depenent de la motivació dels participants, ja que, és una activitat de lliure circulació.

Bookings

Les reserves estan tancades per a aquest esdeveniment.

Contacta amb nosaltres!

hola@les48h.cat
Segueix-nos
en_USEnglish