El Huerto de Robert (Docu-film)

When

May 14, 2022    
18:00 - 19:00

Bookings

Bookings closed

Where

Vil·la Urània
Carrer de Saragosa 29, Barcelona, 08006

Event Type

Loading Map....

EL HUERTO DE ROBERT

Documental dirigido por Alexia Kraft de la Saulx

Ganador del premi de l’Eco Film Festival de Londres, 2022

Amb el seu curt L’hort de Robert , Alexia Kraft de la Saulx, ha guanyat el premi de l’Eco Film Festival de Londres. Un curt que ens ensenya que a través de la sostenibilitat es pot millorar el món. Robert té el seu propi hort en la teulada de casa seva a Barcelona i comparteix els vegetals que cultiva amb els seus veïns. Parlem amb ella d’aquest projecte.

No es común encontrar a señores jubilados de clase media buscando en el contenedor de basura desperdicios de comida. El resto del tiempo, Robert lo pasa en los tejados, con las manos en la tierra y rezándole a su tótem de maíz por mejores cosechas. No solo ofrece una segunda vida a los tejados abandonados, sino también una segunda vida a los alimentos viejos, convirtiendo los desechos en alimentos nuevamente. Pero para que el jardín prospere, depende en gran medida de la ayuda de sus vecinos, de lo contrario, el ciclo podría romperse.

Més info: https://www.bcncatfilmcommission.com/ca/noticies/alexia-kraft-de-la-saulx-%E2%80%9Cuna-persona-sola-pot-canviar-el-m%C3%B3n-aquesta-%C3%A9s-la-idea-que-vull

Bookings

Les reserves estan tancades per a aquest esdeveniment.

Contacta amb nosaltres!

hola@les48h.cat
Segueix-nos
en_USEnglish