Les 48h d'agricultura i verd urbà · Del 14 i 15 de maig
Potenciar la productivitat dels horts urbans: consum responsable d’adobs orgànics

DESCRIPCIÓ: Per alimentar una ciutat com Barcelona cada dia entren milers de camions carregats de tones d’aliments que es distribueixen per la ciutat. Això entre altres impactes, provoca grans retencions i episodis de contaminació. Podem reduir tot plegat produint més aliments a dins de la ciutat. Fer Agricultura Urbana als horts urbans (municipals o comunitaris) és complicat, el terra està molt compactat i alguns cops contaminat per les activitats industrials que es realitzen en un passat no molt llunyà. Podem recuperar aquest terra amb adobs orgànics, però, sabem quin mètode o quin adob és el més adequat per a cada etapa de recuperació i producció?

ENTITAT:  Espai Consum Responsable és un equipament de ciutat que treballa per a difondre una altra cultura del consum més ètic i respectuós amb el medi i el territori, així com amb les persones que el conformen. Cultura de sostenibilitat i bon viure.

ACTIVIDAD: 
15.30h: Demostració i xerrada – Introducció a la Aeroponia
16.30h: Compost a Barcelona – Presentació de projectes i taller de creació de substrat. Porta la teva planta de casa i aprèn com elaborar el millor substrat per a tenir-ne cura. 

LLOC: Green City Lab – Carrer de la Verneda, 35, 08018

DATA: Dissabte 29 maig

HORARI:  15:30 i 16:30h

IDIOMES: Català, Castellà

CONTACTO: espaiconsumresponsable@bcn.cat

Contacta amb nosaltres!

hola@les48h.cat
Segueix-nos
caCatalà