DESCRIPCIÓ:
1. Una sessió teòrica on s’explicarà com diferents materials (biochar i compostos) obtinguts localment i gràcies a la revaloració de la biomassa (restes orgàniques) ens poden ajudar a produir aliments a la ciutat, a petita escala i de manera ecològica, i a lluitar contra el canvi climàtic.
2. Un taller demostratiu-pràctic on les persones assistents podran posar en pràctica els coneixements exposats en la sessió teòrica i on es conrearan diferents verdures, plantes aromàtiques i flors en diferents espais i contenidors. Els assistents han de portar els seus propis recipients (testos, safates, etc…), on es conrearan diferents plantes, i l’organització de l’experiència aportarà substrats, biochar, compostos i plantes.
ENTITAT: Carbó Viu -Cooperativa sense ànim de lucre. La nostra missió és empoderar a les persones i organitzacions com a agents de canvi en la preservació i regeneració dels recursos naturals, com el sòl i l’aigua, i en la mitigació dels efectes del canvi climàtic. L’experiència es farà en col·laboració amb Eixverd
LLOC: Eixverd – Carrer Bailèn 75, baixos. 08009 Barcelona
DATA: Dissabte, 29 de maig
HORARI: Matí: 10.30 – 12h / Tarda: 18.00 a 19:30h
CONTACTA: abel.zahinos@carbonvivo.com